Search

ICE Fun Park Το ΝΕΟ Πάρκο στη HELEXPO Μαρούσι


Όλοι οι δρόμοι  οδηγούν στο νέο Πάρκο

"Ice Fun Park"
Helexpo Μαρούσι

Το παγοδρόμιο, η χαρά, η διασκέδαση, το παιχνίδι
ΤΩΡΑ
είναι δίπλα σας!

17 Ιανουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου

Αποδράστε στην καρδιά των Βόρειων προαστίων με τρόπο ξεχωριστό και χαρούμενο!
Ελάτε στο "Ice Fun Park" στη Helexpo Μαρούσι να κάνετε πατινάζ πάνω σε πραγματικό πάγο!

Ένα μεγάλο, κλειστό παγοδρόμιο, το μεγαλύτερο στα Βόρεια Προάστια, διαστάσεων 300 τ.μ., σας περιμένει για ατέλειωτες φιγούρες, πιρουέτες και κόλπα πάνω στον πάγο. Πιαστείτε λοιπόν χέρι-χέρι, γονείς και παιδιά, και ελάτε να στροβιλιστείτε στο πανέμορφο παγοδρόμιο του "Ice Fun Park" στη Helexpo Μαρούσι!


 Και μην ξεχνάτε: Οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα πάνω στον πάγο, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες με ασφάλεια είτε με λίγη βοήθεια από τα "πιγκουινάκια" μας, είτε από τους εκπαιδευμένους δασκάλους μας, που είναι διαθέσιμοι να τα καθοδηγήσουν.

Το παγοδρόμιο καλύπτεται ολόκληρο από τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια, ακόμη και όταν ο καιρός είναι βροχερός!

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βραδυ και το Σάββατο και την Κυριακή θα βρίσκεται στη διάθεση σας όλη την ημέρα, για 12 ώρες, από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.

Στη γειτονιά του "Ice Fun Park" στη Helexpo Μαρούσι, η χαρά και το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ!  Εκτός από το παγοδρόμιο, σας περιμένουν ακόμα 5 κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ: Το μοναδικό Mickey Carousel, για να ταξιδέψουμε στην χώρα των αγαπημένων ηρώων του Μίκυ,  η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες, ιπτάμενες καρέκλες, το χρωματιστό Τραινάκι για χαρούμενες βόλτες, τα Τραμπολίνο για ατέλειωτες τούμπες και η Πανοραμική Ρόδα, το αγαπημένο όλων ferries wheel, που δίνει πολύχρωμο τόνο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.


 Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα χαρίσουν ώρες διασκέδασης και ξεφαντώματος στα παιδιά, χαρίζοντας τους μια αξέχαστη εμπειρία!


 Και εάν πεινάσετε σας περιμένει ένα μοναδικό καφέ snack bar για να απολαύσετε τα ροφήματα σας, πολλές λιχουδιές και να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Μην τρέχετε μακριά! Τo πάρκο είναι δίπλα σας!


 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/pages/ICE-FUN-PARK-Helexpo-Maroussi/1514140855518367

&
μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας
για να μάθετε όλα τα ΝΕΑ μας για το

Attica Carnival Kingdom
που σύντομα θα έρθει κοντά σας
με περισσότερα παιχνίδια
(από 7 Φεβρουαρίου στη Helexpo Μαρούσι)

"Ice Fun Park"
Helexpo Μαρούσι
Λεωφ. Κηφισίας 39

Οι τιμές είναι:
All Day Fun Pass 10 ευρώ για όλα τα παιχνίδια και για 1 ώρα παγοδρόμιο
Εισιτήριο Παγοδρομίου 8 ευρώ η ώρα
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 2,5 ευρώ ανά συμμετοχή - παιχνίδι

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17.00 - 22.00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 - 22:00

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948

Το "Ice n Fun Park" στη Helexpo Μαρούσι διαθέτει πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Διοργάνωση: Λούνα Πάρκ Αηδονάκια

Το νέο Πάρκο "Ice Fun Park" στη Helexpo Μαρούσι δημιούργησε η εταιρεία Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια", που έχει ηγετική παρουσία στο χώρο της παιδικής διασκέδασης και των Λούνα Παρκ, εδώ και 34 χρόνια. Η εμπειρία, η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας και η άρτια οργάνωσή της, αποτελεί εγγύηση για κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με τα παιδιά. Βασικότερη επιδίωξη της όλα αυτά τα χρόνια είναι η ασφαλής και ποιοτική προσφορά προς τα παιδιά μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια και πρωτότυπες προτάσεις ψυχαγωγίας. Η δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί παράδοση γύρω από το όνομα "Τα Αηδονάκια", που είναι ταυτόσημο με τον όρο Luna Park και μεγαλώνει χρόνια και χρόνια... Χαρούμενα Παιδιά!