Search

FOOD MARKET SHOW Edition 2 - Τελική ευθεία


FINAL COUNTDOWN


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση της FMS - Food Market Show Edition 2, της No 1 διαδικτυακής έκθεσης Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών που διοργανώνει η Great Exhibitions και ανοίγει τις πύλες της στις 11-14/5/2021, και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών. 


Οι εταιρείες που συμμετέχουν από διαφόρους κλάδους είναι εμβληματικές  με σημαντική εξαγωγική παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Επίσης λαμβάνουν μέρος εταιρείες από όλη την Ελλάδα με εξαιρετικά προϊόντα που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην Ελληνική και διεθνή αγορά.


Μερικές από τις οποίες είναι οι εξής:

A.C. KARITSA

A.C. POTAMIA - SKITI

ARABATZIS SA

ARGOLIS OIL

ATTIKI PITTAS

BARBA STATHIS S.A.

BIOCYCLIC NETWORK 

BIOSITIA SA

CRETA ELEON SA

CRETAN MILL – ALMPANTAKIS GROUP

DEAR GREECE

DRYFO - MENEXOPOULOS BROS S.A

DSAM S.A - Hellenic Grocery

ELBISCO

ELVIDA FOODS

GREEK WINE CELLARS

LOUX – MARLAFEKAS 

O.P. AS GIS

OLYMPOS - PAPAYIANNIS BROS S.A

SIOURAS

VAMVALIS FOODS

VEGANACT - NIKOLOPOULOU

ΤSAKIRIS FAMILY 

A.C Mandalou O.P.

A.C. KALIVION

A.C. PROFITIS ILIAS

A.S. FARMA

ANTHIMA GREEK HONEY

ANTONIO FOODS

ASPO RACHIS 

BEGAS AGRO

DIMITRA PARPARAS

DORODOULI DISTILLERY

DRYAS GREEK TRUFFLE

EGREENO 

GALAXY - S. MAVIDOU &SONS OE

JOICE

KAPASTA

KI•RO DIVINE CREATIONS 

LADAS FOODS

OLIVE BAKES

OLKAS Greek Products & Export Services

PARFAIT

PEGASUS BIO HYPERFOODS

PELLAS NATURE 

PETITS GRΕCS

PLAZA ICE CREAM - MAVRIDIS BROS

PRODUCTION ORGANIZATION OF AGRICULTURAL COOPERATIVE “MEGAPLATANOS”

SERRAIKI ZIMI

THALLON OLIVE OIL

THINK GREEN NATURAL GOODS

TROFOTECHNIKI

ZEOLITECLEAN

BIO CRETAN OLIVE OIL LTD ‘’CRITIDA’’

BOUTARI

CRETA NECTAR

CRETAN HERITAGE

CRETAN SPIRITS 

CULTERRA OLIVE OIL

MANOUSAKIS WINERY

MINOAN BEE CRETAN HONEY

MINOS WINES

NERO ROUVAS 

OLIVARTIA – XILOURIS FAMILY 

TERRA CRETA

TO FILLO

TRADITIONAL PASTA "MAGGIRI"

VASSILAKIS EMM. S.A. - "VASSILAKIS ESTATE"

XILOFOURNISTA


Παράλληλες εκδηλώσεις.

Η καινοτομία δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, από την FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2. Διαδικτυακές οινογνωσίες για τις αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας, θα πραγματοποιηθούν σε εξειδικευμένο κοινό αγοραστών, sommeliers, wine bloggers, δημοσιογράφων κ.α. που  έχουν πάρει ήδη  τα εκλεκτά κρασιά στον φυσικό τους χώρο και θα γευτούν παράλληλα με τον sommelier, κο Πλαχούρα, που θα τους κατευθύνει παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά τους, όπως σε μία παρουσίαση δια ζώσης. 

Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στον Αγροτικό Συνεταιρισμό VAENI NAOUSSA, αλλά και σε παραγωγούς Π.Ο.Π. κρασιών από την Κρήτη, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, να ενημερώσουν το κοινό τους και να καλύψουν, σε ένα βαθμό, την απουσία τους από εκθεσιακά γεγονότα εδώ και πάνω από 1 χρόνο. 

Ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Η ανάγκη των εταιρειών για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά, καλύπτεται πλήρως από τις 6 ενημερωτικές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στο πλαίσιο της FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2 από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης.

Σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία μας ΟΕΥ στην Σιγκαπούρη, Αυστρία, Ηνωμένο Βασόλειο, Κίνα, ΗΠΑ, θα έρθουν οι επισκέπτες του διαδικτυακού συνεδριακού χώρου της Food Market Show Edition 2 για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τοποθέτησης των προϊόντων τους και να υποβάλλουν τα σχετικά ερωτήματα τους για τις συγκεκριμένες αγορές.

Τέλος η Ευρωβουλευτής Κα  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η εκπαιδεύτρια Κα Κουμαδωράκη θα παρουσιάσουν τη νέα πλατφόρμα της ΕΕ Access2Markets που διευκολύνει την καθημερινότητα των εξαγωγέων μας.


Περιφέρειες-Φορείς

Μεταξύ των φορέων που ενισχύουν τις εταιρείες των  περιοχών τους για να αξιοποιήσουν, με την διαδικτυακή τους παρουσία, την προσέγγιση νέων αγοραστών που ενδιαφέρονται για τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περ. Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περ. Κρήτης. Όλοι οι εξαγωγικοί σύνδεσμοι της χώρας όπως ο ΠΣΕ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΕΚ αλλά και ο ΣΕΒΙΤΕΛ, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καθώς και η Beyond Exports, στηρίζουν την διοργάνωση της FMS - FOOD MARKET SHOW - Edition 2. Στη διαδικτυακή έκθεση FMS Edition 2 συμμετέχουν ως Χορηγοί σημαντικές εταιρείες όπως FLEX FIN, ORFEE BEINOGLOU, METRON PACK,  ADVENT καθώς και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης οίνου WINE IN MODERATION και ο Α.Σ. VAENI NAOUSSA. 


INFO - ΧΩΡΕΣ BUYERS 

Ο σημαντικότερος αριθμός αγοραστών όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα,  προέρχεται από 90 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα, όπως Αίγυπτος,  Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΑΕ, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ,   Καναδάς, Κουβέιτ, Κύπρος, Μάλτα, Μονακό,  Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμά, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Σιγκαπούρη, Τσεχία και πολλές άλλες

Σημαντικές όχι μόνο αριθμητικά αλλά και ποιοτικές οι εγγραφές από αγοραστές, που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην FMS Edition 2. Mεταξύ άλλων σημαντικά ονόματα από distributors, εισαγωγείς από μεγάλες εταιρείες όπως: Whole Foods (uk), Optima Foods (USA), Shufersal (Israel), Spinneys (UAE), Food match (USA), Olive Line Group (Ukraine), DelMonte, η CostCo Canada, Die Kasemacher, Dapatrade, Chtaura, Convivio, Wembley Stores, Cad Import, Kylix wines, Wein Foods, EM Romania, Agora Products, Rota Brazil, Atlas, AlberFood, Riceland, TJX, Auchan France, Cost Plus, Roland Foods, Aramtec Llc, World Market, Kolonaki Group, Atlas Brand Management, και πολλές άλλες.


Μην χάσετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με την έκθεση τώρα, στο www.foodmarketshow.com  να ανακαλύψετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και τα νέα εξαιρετικά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών.